Kakkoii Kata Pasal TAG!

Hai Kakkoiis.. Selamat dtg ke ruangan TAG Kakkoii-Me! Korang yg telah di-TAG akan dpt notification pada chatbox @ comment masing2. Sila copy soalan TAG yg diberi dan jawab di blog korang sendiri ye.. Have fun : )

[ Hope Kakkoiis sekalian SPORTiNG ]

P/s: Dah jwb TAG Kakkoii tlg inform balik ye . . . TQ

11
Komen
BLOG PILIHAN SAYA IALAH



Ok, di bawah ini tersenarai 10 Blog yang menjadi pilihan Kakkoii

1) SHEIMA SUFIAN

Blog ini ringan dan comel! Ada navigation bar yang memang memudahkan kakkoii nak membaca entry2 dia~

2) MIRA MARCELLO
Blog ini mempunyai susunatur yang kemas dan penggunaan warna yang ceria! Entry dia pun rileks aja dan diselitkan dengan gambar. Seronok baca ^^

3) ALEPRIDZ
Mengapa Kakkoii pilih dia? Erm... Sebab dia Alep lah!! Kan dia terkenal dengan chocolate chip dia.. Ahaha
Tak de la.. Sebenarnya dia menjadi pilihan Kakkoii coz blog dia simple tapi tersusun kemas.. Entry dia pun tak de nye nak cilok cetak rompak (Unless dia bagi credit).. So, apa lagi? Terjah la~

4) SANGAT SETIA
Ini blog Fya, blogger yang teletah~ haha.. Blog dia pun comel lote, dengan header gerak-gerak.. Tapi yang amazingnya, TAK LEMBAB PULAK!! That's why ia menjadi pilihan Kakkoii.

5) EL-JANNA
Ini blog bbyuya.. template yang digunakan simple dan lembut. Senang mana memandang. Header yang comel dan yang lebih penting, entry dia yang best. Memuatkan pendapat sendiri dan tidak membosankan kerana dia menyelitkan banyak gambar-gambar menarik!

6) BABYPUTRI
1st time masuk blog ini, Kakkoii kata..
"Bapak simple blog minah ni."
Tapi selepas membaca dengan lebih mendalam, walaupun simple, penggunaan warna yang menenangkan dan entry dia yang banyak menyelitkan info dan nasihat telah menarik minat Kakkoii!

7) CX Opportunities
Ok, blog ini agak hyper ceria. Blog dia agaknya tema post2 menarik dan info2 luar biasa.. Benda ni memang menarik minat Kakkoii~

8) Miracle of Life
Macamana nak describe blog ini? Ermmm maybe dengan perkataan "SEMPOI"~
Entry dia selalu dimulakan dengan tajuk-tajuk menarik dan yang penting sekali, dia ini berani! Berani dia kata Kakkoii pelik!!!! Arrrgh haha tapi berbaloi kerana dia dapat menarik Kakkoii untuk membaca entry2nya~

9) WAFALIYANARUJHAN
Masuk je blog ni, hati kakkoii terus sejuk.. Why? Kerana background musik yang digunakan serta entry yang penuh nasihat dan teguran serta peringatan! Good work!

10) BEN ASHAARI
Ok, yang terakhir ialah blog bro-Ben! Eh, dia tak masuk segmen, pasal tu tak boleh terpilih? hah, Kakkoii peduli ape! Sebab dia yang buat segmen takkan dia nak sertai sendiri... Betul tak? So, kenapa Kakkoii pilih dia? Kerana, walaupun entry dia adakalanya merapu~ tapi masih boleh layan ketika kebosanan! Ahahah~ gurau je ye jangan ambil hati.

Ok, itulah semua senarai blog yang menjadi pilihan Kakkoii~ Tahniah u all!! U all memang Kakkoiis!

P/s : Sila klik ini untuk ke laman utama

11 comments:

shiema sufian said...

terima kasih awak. follow you :)

sRie aRTy ! said...

terima kasih encik kakkoii yang pelikkk ! :) follow awak tau .

alepridz said...

thanks :P

pinkpurplebaby said...

"bapak simple blog minah ni"
hoohoh like tagline tu
ehehe anyway tenkiu banyak2 even putri xder ikot segmen blog pilihan hehehe

THANKS!!! (terharu-haru)

el-janna said...

eah~~~ yeke ni^^
thanks^^

blog awak lagi best^^

Flower Tower said...

Ya Allah. Terima kasih bebanyak :) Follow sini :)

cx's said...

tqvm sudi pilih blog CX kakkoii!! :) terharu sgt. :)

FYA PELANG! said...

gagaga. engatkan die da tukar bekgrond. rpe2nye dy gna blog laen. haha. btw, mekasih sbb sudi mmilih fya :) nk tw npe xlmbb ? sbb burung2 tu da d bg mln :DD

eusaida_eda said...

saye sudi :)

HAFIZAL said...

sya tak ada ker...hehehehe

CXopportunities said...

hye kakkoii!! lame tk jejak sini :) sj flashback segmen ni :) rindu kwn2 blogger lame :)