Kakkoii Kata Pasal TAG!

Hai Kakkoiis.. Selamat dtg ke ruangan TAG Kakkoii-Me! Korang yg telah di-TAG akan dpt notification pada chatbox @ comment masing2. Sila copy soalan TAG yg diberi dan jawab di blog korang sendiri ye.. Have fun : )

[ Hope Kakkoiis sekalian SPORTiNG ]

P/s: Dah jwb TAG Kakkoii tlg inform balik ye . . . TQ

3
Komen
Contest Belog NAD



Huhu.. Hari ni bukak je blog terus dpt TAG dr Cik Mimie....!! Rupe2nye satu contest yg dianjurkan oleh Cik NAD.. Tapi....



Siapa Cik NAD ni???
Ntah le.. Kakkoii pun x kenal.

Disebabkan semangat setiakawan dan prinsip Kakkoii sebagai blogger yg mengatakan..

SEMUA BLOGGERS ADALAH SAHABAT KAKKOII!!

Secara x langsung mereka adalah Kakkoiis yg harus dilayan sebagai seorang Kakkoiis kan.. So, dgn berpegang kpd prinsip tu, Kakkoii pun nak

Join Contest Belog NAD !!

ANTARA SYARAT SYARAT-nye IALAH :
  1. Of couse ade belog okyy .
  2. Be NAD follower . <--- wajib
  3. Buadd entri pasal contest niyy <--- Ni la entry nye..
  4. Letak banner kat atas niyy . <--- Kakkoii bek hati. It's done!
  5. Isi link belog niyy kat entri korang . <--- ni link dia.. NAD
  6. Tag 3 orang rakan anda

Haha... Siapa yg kena..... Jeng3 :
  1. Fyna
  2. Alin
  3. Kak Zura
Huhu yg kena TAG sila lah pg ke belog NAD untuk detail ye..

Oh ya...Warna Kegemaran Kakkoii?

HITAM

ni adalah gambar yg KAKKOII pertandingkan!
Kalau x cukup besar, kasi klik sama dia.

3 comments:

Cik Mimie said...

yyyeeaayyyhh!! kakkoii da buat..maceh2..hehe..
gudluck tok kita dan semua yg menyertai..hehe^_^

fyna said...

nih yang sayang kakkoii nih..pasnih tag saya banyak2 lagi..saya akan setelkn tag tue.....

Kakkoii said...

^^ gud luck gak pd semua~ semoga berjaya berblog